ΚΡΑΤΗΣΗ
Swirl

Αθλητισμός

Crete Golf

Crete Golf

Η λέσχη γκολφ της Κρήτης στη Χερσόνησο (www.crete-golf.com) προσφέρει ένα γήπεδο γκολφ 18 οπών,  βρίσκεται σε ιδανικό χώρο από τα υψηλότερα πρότυπα των υπηρεσιών, σε αρμονία με το κρητικό τοπίο και το ήπιο κλίμα. Το Vederi Estate είναι περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το γήπεδο και προσφέρει την ευκαιρία για γκολφ για τους παίκτες πάθος.

Θαλάσσια Σπορ

Water Sports

Σε όλες τις μεγάλες παραλίες του Ρεθύμνου υπάρχουν εξέδρες μέσα στη θάλασσα όπου επαγγελματίες εκπαιδευτές θα σας μυήσουν στη μαγεία του ταξιδιού πάνω απ’ το κύμα: σκι, τζετ σκι, αλεξίπτωτα, σερφ αλλά και τα παραδοσιακά (και πιο αργά) ποδήλατα θαλάσσης και κανό, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να εξερευνήσετε στα γρήγορα ή να απομονωθείτε σε όλες τις δυσπρόσιτες παραλίες.

Καταδύσεις

Scuba Diving

Ο υποβρύχιος κόσμος της Κρήτης είναι πολύ όμορφος γεμάτος κοπάδια σπάνιων ψαριών και μικρών υφάλων. Ελκυστικό για τους δύτες από όλο τον κόσμο είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αεροπλάνα και πλοία που βυθίστηκαν ή χάθηκαν κατά τη διάρκεια της Μάχης της Κρήτης και οι εταιρείες καταδύσεων θα σας οδηγήσουν σε αυτά. Εάν δεν έχετε εμπειρία στις καταδύσεις, τα καταδυτικά κέντρα του νησιού είναι σε θέση να σας εκπαιδεύσουν και να σας πάνε για την πρώτη σας βουτιά στο Κρητικό Πέλαγος.

Jeep Safari

Jeep Safari

Αν ψάχνετε για περιήγηση γύρω από την Κρήτη, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τις Jeep Safari εκδρομές που προσφέρονται σε ολόκληρο το νησί. Οι εκδρομές έχουν επαγγελματική διαχείρηση και οι εταιρείες διαθέτουν εξαιρετικό ιστορικό ασφαλείας και καλής ποιότητας αξιόπιστα οχήματα. Το προσωπικό που αναλαμβάνει τις εκδρομές είναι καλά εκπαιδευμένο, κατατοπιστικό και μιλά διάφορες γλώσσες.

Ποδηλασία

Mountain Biking

Οι θαυμάσιοι επαρχιακοί δρόμοι, πνιγμένοι στο πράσινο και τα αρώματα των βοτάνων και των λουλουδιών, όχι απλώς προσφέρονται, αλλά μπορούν να εξασφαλίσουν καταπληκτικές εμπειρίες στο λάτρη του mountain bike.

Πεζοπορία

Trekking

Πολλές εταιρείες διοργανώνουν πεζοπορίες και εκρομές (από καθημερινά μέχρι δεκαπενθήμερα προγράμματα καθοδηγούμενα και μη). Οι περιηγήσεις περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες (μεταφορά, γεύματα κτλ), καλύπτοντας τις πιο ενδιαφέρουσες και όμορφες διαδρομές. Υπάρχουν προγράμματα σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να καλύπτουν το ενδιαφέρον όλων για τη φύση, την ιστορία και το τοπίο της Κρήτης.

Ιππασία

Horse Riding

Απολαύστε εκδρομές ιππασίας που ακολουθούν διαδρομές εντυπωσιακής ομορφιάς δίπλα στις παραλίες, τους ελαιώνες, τους πορτοκαλαιώνες, τα ρυάκια και τα χαμηλά βουνά της Κρήτης. Το κρητικό τοπίο, με την ποικιλία της πανίδας και χλωρίδας είναι μαγευτικό και οι διαδρομές είναι ιδανικές για ήρεμη αλλά και περισσότερο "ενεργή" ιππασία.

Swirl
Επικοινωνία
Vederi Estate - Βεδέροι Ρέθυμνο, 74 100, Κρήτη
Τηλ.: +30 697 7236533
Φαξ: +30 28310 55104
E-mail: info@vederi.gr
Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Κοινωνική Δικτύωση
Δημοσιεύουμε όλες τις προσφορές και εκδηλώσεις μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
Pinterest

Πολιτική Προστασίας | All rights reserved | Hotel Internet Marketing & SEO by EyeWide