ΚΡΑΤΗΣΗ
Swirl

Beaches

Βόρειες Παραλίες

Παραλία του Ρεθύμνου

Παραλία 12 χιλιομέτρων, αρχίζει από την πόλη του Ρεθύμνου και καταλήγει στην Σκαλέτα. Σε όλο το μήκος της υπάρχει λεπτή καφέ άμμος. Το κομμάτι της παραλίας που βρίσκεται στην πόλη είναι πολύ καλά οργανωμένο με μεγάλο αριθμό από ναυαγοσώστες οι οποίοι εργάζονται από τις 10 πμ μέχρι τις 5 μμ (και είναι συνήθως γεμάτο αλλά όσο απομακρύνεστε γίνεται όλο και πιο ήσυχο). Μπορείτε επίσης να απολαύσετε θαλάσσια σπορ σε ορισμένα σημεία κατα μήκος της παραλίας.

Παραλία Επισκοπής

Beach of Episkopi

Οι παραλίες της Επισκοπής και του Πετρέ είναι αρκετά μεγάλες και κυρίως αμμώδεις. Μπορείτε να πάτε σε αυτές τις παραλίες από την Εθνική Οδό προς Χανιά και η διαδρομή από το Ρέθυμνο είναι περίπου 15 λεπτά. Υπάρχουν ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των επισκεπτών, ομπρέλες και ξαπλώστρες προς ενοικίαση καθώς και κάποια beach bars και εστιατόρια.

Νότιες Παραλίες

Παραλία της Τριόπετρας

Beach of Triopetra

Γνωστή για το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και τα μοναδικά νερά της.  Πανέμορφη παραλία με ομπρέλες και ξαπλώστρες και εστιατόριο για δείπνο. Κοντά στην Τριόπετρα είναι πολλές όμορφες παραλίες όπως στον Πλακιά, στην Αγία Γαλήνη, στο Αμμούδι, στον Άγιο Παύλο κ.α.

Παραλία Πρέβελη

Beach of Preveli

Είναι μια μοναδική αμμουδερή παραλία, πανέμορφη, με ένα μικρό δάσος από φοίνικες που την κάνουν να μοιάζει εξωτική. Στο σημείο αυτό, στην παραλία, βρίσκονται και οι εκβολές του ποταμού Κουρταλιώτη, ο οποίος έχει αρκετό νερό, ακόμα και το καλοκαίρι. Σχηματίζει μια μικρή λιμνοθάλασσα πριν χυθεί στη θάλασσα. Έτσι ο επισκέπτης που θα διαλέξει αυτήν την παραλία για μπάνιο, έχει την μοναδική ευκαιρία να κολυμπήσει είτε στα αλμυρά νερά της θάλασσας, είτε στα γλυκά της λιμνοθάλασσας και του ποταμού!

Παραλία Αμμούδι

Beach of Ammoudi

Η παραλία Αμμούδι είναι μια θαυμάσια αμμουδερή παραλία 6-7 χιλιόμετρα περίπου Ανατολικά από το τουριστικό θέρετρο Πλακιάς και 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Δαμνόνι, αρκετά προστατευμένη από τους δυνατούς ανέμους.

 

Swirl
Επικοινωνία
Vederi Estate - Βεδέροι Ρέθυμνο, 74 100, Κρήτη
Τηλ.: +30 697 7236533
Φαξ: +30 28310 55104
E-mail: info@vederi.gr
Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Κοινωνική Δικτύωση
Δημοσιεύουμε όλες τις προσφορές και εκδηλώσεις μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
Pinterest

Πολιτική Προστασίας | All rights reserved | Hotel Internet Marketing & SEO by EyeWide