ΚΡΑΤΗΣΗ
Swirl

Δραστηριότητες

Το αγρόκτημα Βεδέροι ως βάση σας

Η Κρήτη είναι ένα πανέμορφο νησί 1.000 χιλιομέτρων μήκους ακτογραμμής με πολυάριθμους κόλπους και χερσονήσους, που προσφέρουν μια πληθώρα από μαλακές, αμμώδεις παραλίες κατά μήκος της γαλάζιας θάλασσας της Μεσογείου. Οι παραλίες αυτές είναι από τις πιο όμορφες στον κόσμο και έτσι καθιστούν την Κρήτη έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη. Και φυσικά η ιστορική σημασία του νησιού, με το σπίτι του Μινωικού πολιτισμού και τα σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στην Κνωσσό και στην Φαιστό, με τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Η Κρήτη όλων των εποχών

Η Κρήτη είναι ένα νησί για όλες τις εποχές. Το καλοκαίρι, με τις όμορφες παραλίες της Μεσογείου που βρίσκονται σε ακτίνα 3 χλμ από τις βίλες και σας περιμένουν για να τις απολαύσετε. Τα τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τα πάρκα με τις νεροτσουλήθρες και το Ενυδρείο είναι επίσης διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο χειμώνας είναι επίσης ενδιαφέρον με τα δύο βουνά - Ψηλορείτη και Λευκά Όρoi - με τα παραδοσιακά χωριά τους.
Το χωριό Βεδέροι βρίσκεται στην μέση της Κρήτης, στο Ρέθυμνο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη ανάμεσα στο Ηράκλειο και τα Χανιά.

Παραλίες

Παραλίες

Παραλία 12 χιλιομέτρων, αρχίζει από την πόλη του Ρεθύμνου και καταλήγει στην Σκαλέτα. Σε όλο το μήκος της υπάρχει λεπτή καφέ άμμος.

Περισσότερα
Αθλητισμός

Αθλητισμός

Σε όλες τις μεγάλες παραλίες του Ρεθύμνου υπάρχουν εξέδρες μέσα στη θάλασσα όπου επαγγελματίες εκπαιδευτές θα σας μυήσουν στη μαγεία του ταξιδιού πάνω απ’ το κύμα.

Περισσότερα
Ετήσιες Εκδηλώσεις

Ετήσιες Εκδηλώσεις

Στην καρδιά του καλοκαιριού, το Ρέθυμνο υποδέχεται διάσημα μουσικά συγκροτήματα από την Ευρώπη και τον κόσμο, καθώς και θεατρικές ομάδες, αντιπροσωπευτικές της εποχής της Αναγέννησης, για να μας συνοδεύσουν από αυτό που λαμβάνει χώρα στο παρόν με στόχο να δημιουργήσουν ένα ζωντανό διάλογο με το μακρινό παρελθόν και να εμπλουτίσουν τις σχέσεις μας με τις τέχνες.

Περισσότερα
Μνημεία & Μουσεία

Μνημεία & Μουσεία

Η Φορτέτσα, το βενετσιάνικο κάστρο του Ρεθύμνου χτίστηκε τον 15 αιώνα περίπου και φημίζεται πως είναι το μεγαλύτερο βενετσιάνικο κάστρο που χτίστηκε ποτέ... Στο σύγχρονο Ρέθυμνο αποτελεί ένα στοιχείο της ιστορίας, αξιοθέατο και σημείο που γίνονται πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις...

Περισσότερα
Swirl
Επικοινωνία
Vederi Estate - Βεδέροι Ρέθυμνο, 74 100, Κρήτη
Τηλ.: +30 697 7236533
Φαξ: +30 28310 55104
E-mail: info@vederi.gr
Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Κοινωνική Δικτύωση
Δημοσιεύουμε όλες τις προσφορές και εκδηλώσεις μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
Pinterest

Πολιτική Προστασίας | All rights reserved | Hotel Internet Marketing & SEO by EyeWide