ΚΡΑΤΗΣΗ
Swirl

Οι Βίλες - Ρέθυμνο Κρήτη

Το αγρόκτημα Βεδέροι είναι ένας εξαιρετικά ήσυχος και ιδανικός χώρος για χαλάρωση. Σε απόσταση μόλις 6 χλμ. από την πόλη του Ρεθύμνου, 1,5 χιλιόμετρο έξω από το γραφικό χωριό Πρινές.

Το αγροκτήμα περιβάλλεται από καταπράσινους λόφους, χωράφια με ελιές και βελανιδιές μόλις 3 χιλιόμετρα από το Κρητικό Πέλαγος.

Οι βίλες μας είναι κατασκευασμένες από πέτρα και ξύλο σύμφωνα με την κρητική παραδοσιακή αρχιτεκτονική με μοναδικό σχεδιασμό και διακόσμηση. Ενσωματωμένες στην αρμονία του τοπίου και το φυσικό περιβάλλον προσφέρουν όλες τις ανέσεις και την σύγχρονη πολυτέλεια για μοναδικές και αξέχαστες αναμνήσεις.

 

 Δείτε τα βραβεία μας

Η Κρήτη όλων των εποχών

Η Κρήτη είναι ένα νησί για όλες τις εποχές. Το καλοκαίρι, με τις όμορφες παραλίες της Μεσογείου που βρίσκονται σε ακτίνα 3 χλμ από τις βίλες και σας περιμένουν για να τις απολαύσετε. Τα τουριστικά αξιοθέατα, όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τα πάρκα με τις νεροτσουλήθρες και το Ενυδρείο είναι επίσης διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ο χειμώνας είναι επίσης ενδιαφέρον με τα δύο βουνά - Ψηλορείτη και Λευκά Όρoi - με τα παραδοσιακά χωριά τους.

Το χωριό Βεδέροι βρίσκεται στην μέση της Κρήτης, στο Ρέθυμνο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη ανάμεσα στο Ηράκλειο και τα Χανιά.

Περισσότερα
Swirl
Επικοινωνία
Vederi Estate - Βεδέροι Ρέθυμνο, 74 100, Κρήτη
Τηλ.: +30 697 7236533
Φαξ: +30 28310 55104
E-mail: info@vederi.gr
Newsletter
Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Κοινωνική Δικτύωση
Δημοσιεύουμε όλες τις προσφορές και εκδηλώσεις μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Google Plus
Pinterest

Πολιτική Προστασίας | All rights reserved | Hotel Internet Marketing & SEO by EyeWide